Μεγα Χορηγοι

AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΒΙΚΟΣ COLA
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

Η ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΥ "ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ" ΣΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ

28. 06. 20

H Δέσποινα Γερομιχαλού εντάχθηκε στο νεανικό δυναμικό του Μυγδονιακού για την νέα περίοδο 2020 - 20121.

Η 20χρονη ακραία βρέθηκε αντίπαλος των Πορτοκαλί στο παρελθόν αγωνιζόμενη για ομάδες της Β Εθνικής, ενώ έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων του 2014 με προπονήτρια την κ.Κοκκίνου. Ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά διένυσε και πέρσι αγωνιζόμενη στην κατηγορία της Preleague.
Οι στόχοι του Μυγδονιακού σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη της στην έμπειρη προπονήτρια, αποτέλεσαν τους βασικούς λόγους για την απόφασή της.

"Οι θετικές εμπειρίες μου από την κόουτς μερικά χρόνια πριν στο Πανελλήνιο Κορασίδων, καθώς και ότι η νέα μου ομάδα έχει όραμα αλλά και ταλαντούχες αθλήτριες, ήταν αυτά που καθόρισαν την απόφασή μου. Παρακολούθησα τον Μυγδονιακό, αγωνίστηκα εναντίον του και ζήλεψα το ότι ένας σταθερός κορμός αποτελείται από εργάτριες που αγαπούν το βόλει και προσπαθούν το καλύτερο για την ομάδα, σαν εμένα. Τώρα που είμαι κι εγώ μαζί τους, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία ένιωσα στις προπονήσεις ήδη λίγο από την ένταση και το πάθος τους, όπως ακριβώς μου αρέσει κι εμένα στο βόλει!"


Όλα τα μέλη της Πορτοκαλί οικογένειας την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε τα καλύτερα, για μια νέα χρονιά όπως τη θέλουμε και με επιτυχίες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

• 2019-2020 ΧΑΝΘ

• 2018-2019 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου

• 2016-2018 Απόλλων Καλαμαριάς

• Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης

 

  

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.