Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΒΙΚΟΣ COLA
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ... ΙΤΑΛΙΑΣ!

22. 11. 20

Με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό αθλήτριες Κ18 & Κ16 του Μυγδονιακού συμμετείχαν στην online προπόνηση της Κυπριακής ομάδας

Lemesos Volleyball, ενώ παρακολούθησαν ενεργά την συνέντευξη των διεθνών αθλητριών Ελλάδας και Κύπρου που αγωνίζονται στις Biancorossi της Ιταλικής Serie A.
Η Όλγα Στράντζαλη και η Κατερίνα Ζακχαίου, με πολύ ευχάριστη διάθεση μίλησαν στις αυριανές επίδοξες συναθλήτριες τους και δέχτηκαν ερωτήματα για το volley και τον αθλητισμό, μεταδίδοντας το περίσσιο πάθος τους!
Οι εξαιρετικοί προπονητές της Λεμεσού, ο Τόνυ και ο Κωνσταντίνος Λιοτάτης υπέδειξαν πλήθος ασκήσεων στις αθλήτριες των δύο συλλόγων που εκτελέστηκαν με ζήλο και προσήλωση.
Όλο το πρόγραμμα του session άψογα οργανωμένο και εκτελεσμένο από τον Stelios Elia, από έναν Κυπριακό αθλητικό Σύλλογο ανθρώπων και αθλητών, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου κ.Λάσπου Χριστόδουλου, με πραγματική αγάπη όλων για το volley και μεράκι για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Σαν Μυγδονιακός ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο, γιατί δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα και το όφελος από μία τέτοια εμπειρία, υπάρχουν όμως τρόποι.
Η τρέχουσα κατάσταση στον αθλητισμό και η βοήθεια της τεχνολογίας, μας οδηγεί σε νέες διεξόδους, νέα αθλητικά πράγματα, τελικά μας φέρνει πιο κοντά με τρόπους για τους οποίους πριν αδιαφορούσαμε!

Ανυπομονούμε για την επόμενη διαδικτυακή προπόνηση και τη συνέχιση μιας στενής συνεργασίας που μόλις έχει ξεκινήσει!

Pin It
2021_4987653p7low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.