Μεγα Χορηγοι

ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TAKIS SHOES
ΒΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2022

30. 05. 22

Καλούνται τα μέλη  του  Σωματείου με την επωνυμία  << ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛOΓΟΣ>> - και  τηρώντας τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την προστασία από τον COVID-19σε  ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση,

που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 μ.μ. στον χώρο όπου εδρεύει, στον Δήμο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Γ. Μυγδονίας «Π.Νέτσικας» στο Δρυμό, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και τις διατάξεις του νόμου 2725/1999, όπως συμπληρώθηκε, τροποποιήθηκε και ισχύει με τον νόμο 4726/2020.
  2. Τροποποίηση του καταστατικού και σχετική αναρίθμηση των άρθρων του καταστατικού.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η  Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 12 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00 μ.μ.

     
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν.Γραμματέας
     
ΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ   ΣΤΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.