Μεγα Χορηγοι

AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

26. 03. 18
από: Παύλος Χ. Δουλκερίδης

Στον 1ο αγώνα της φάσης των play off την Κυριακή 25/3/2018, ο Μυγδονιακός κέρδισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας με σκορ 3--1(25-23)(25-22)(25-27)(25-18) την ομάδα του Ηρακλή Γέφυρας. Με την νίκη αυτή απέκτησε προβάδισμα με 2-1 στα μεταξύ των δύο ομάδων αποτελέσματα και χρειάζεται μόλις μία νίκη ακόμα για να προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Το 1ο σετ κύλησε με τις δύο ομάδες να προχωράνε πόντο - πόντο, αλλά τελικό νικήτη τον Μυγδονιακό. Στο 2ο σετ οι Πορτοκαλί ξεκίνησαν με μικρό προβάδισμα το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος του σετ. Στο 3ο, οι θεατές που γέμισαν το "Παναγιώτης Νέτσικας" παρακολούθησαν σε επανάληψη τις δύο ομάδες στον ίδιο μοτίβο του 1ου σετ, με τελικό νικητή αυτή τη φορά τα κορίτσια της Γέφυρας. Ποιo αποφασισμένα και με περισσότερο πάθος τα κορίτσια της κας Τρύψια έδειξαν στο 4ο σετ ότι ο Ηρακλής δεν θα έφευγε νικητής από την Μυγδονία.

Η επόμενη και καθοριστική αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί στην έδρα του ΠΟΓ Ηρακλή την Τετάρτη 28/3/2018 στις 20:30. Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γέφυρας θα πρέπει να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος ο Μυγδονιακός, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει άλλη μία ευκαιρία στο ΔΑΚ Μυγδονίας την Πρωταπριλιά.


ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Χατζησακούλα Χριστίνα, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Δάκου Λιάνα (L), Μαράνα Γεωργία (L), Ρωφαλίκου Στέλλα, Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Kατερίνα, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Λάκη Μαρία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια Ελένη (C), Μπίτση Βασιλική, Λιλιοπούλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Πέρσα, Σταυροθεοδώρου Εύα, Κοντονάσιου Δέσποινα, Κοντογιάννογλου Γεωργία (L), Κούγκα Ανδρομάχη (L), Κελπέκη Έφη, Καφετζή Λίνα, Τερζόγλου Κυριακή, Τζινλή Αναστασία.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.