Μεγα Χορηγοι

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
ΒΙΚΟΣ COLA
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ F4, ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

11. 06. 19
από: MyMGr

Στο "καυτό" σχολικό γυμναστήριο του Ευόσμου την Δευτέρα 10/6/2019, οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού αγνόησαν το πλεονέκτημα έδρας του Αία και κέρδισαν με 0-3(14-25)(17-25)(24-26), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για το final 4 της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Αίαντα ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια και στα 2 πρώτα σετ τα κορίτσια του Μυγδονιακού κατάφεραν να χτίσουν διαφορά μέχρι το τέλος κάθε σετ. Παρά το καλό ξεκίνημα των Πορτοκαλί στο 3ο σετ, οι δύο ομάδες βρίσκονταν συνέχεια κοντά στο σκορ, αλλά οι παγκορασίδες του Μυγδονιακού έδειξαν ψυχραιμία στο εις βάρος τους 24-22 και πήραν το αποτέλεσμα πρόκρισης στο final 4 του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο φίλο της ομάδας στην κερκίδα, Γιώργο Γκιουζή που γιόρτασε με το καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του, αφού η προπονήτρια κα Τρύψια και οι αθλήτριες του δώρισαν τη νίκη μαζί με τις ευχές όλων μας!

Μετά τις έντονες συγκινήσεις και τη χαρά της επιτυχίας αυτής, οι αθλήτριες μας θα πρέπει να επανέλθουν γρήγορα σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του final 4 που ανακοινώθηκε και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο "Μ.Τσικίνας" στη ΧΑΝΘ, οι αγώνες έχουν ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 13/6/2019
20:30 ΔΕΚΑ - ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/6/2019
20:30 ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ - ΠΕΡΣΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2019
19:30 ΑΡΗΣ - ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

Οι τρεις πρώτες θέσεις του F4 οδηγούν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας επιτυχία!

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Βεζύρη Ιωάννα (C), Χατζηαντωνίου Βασιλική, Αλμέτα Ιωάννα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Μαράνα Γεωργία, Πανούση Χάιδω (L), Τσιάνη Χρύσα (L), Γκουντή Παναγιώτα, Μπιτάρη Πασχαλίνα, Ποροίτη Δήμητρα, Διαμέλα Μάγδα, Σωτηρίου Σοφία, Τουμπέλη Σοφία, Σμαραγδά Γεωργία.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ: (Παλαβρατζή Δήμητρα) Ξενιτίδου Ζένια (C), Σούρβα Δήμητρα, Πεχλιβάνη Λίνα, Κλειδωνιάρη Θεοδώρα, Γαρουφαλλίδου Αριστέα-Μαρία, Σταυροπούλου Μαρία, Θεοδοσίου Βασιλική (L), Μιγά Κωνσταντίνα (L), Φωτιάδου Παρασκευή, Μουρατίδου Χρύσα, Τσόλη Μαρία, Ρέντζου Ιωάννα, Καριπίδου Μαρία.

Pin It
2021_4987653p7low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.