Μεγα Χορηγοι

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ COLA
TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΤΙΝΑ!

17. 04. 21

Ήταν 4 χρόνια πριν,στις 3/5/2017 όταν ο Μυγδονιακός στερήθηκε την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ από τον ΠΑΟΚ, έχοντας στη δική του σύνθεση βασικό libero την

Μαρία - Αικατερίνη Ξανθοπούλου.
Σαν μέλος της πορτοκαλί οικογένειας, η Μαρτίνα "μας" είχε επίσης καταλυτική παρουσία στην εκπληκτική εμφάνιση του Μυγδονιακού εναντίον του ΠΑΟΚ στις 4/1/2017, όταν και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.
Από αυτά που κάνουν τον αθλητισμό τόσο μοναδικό είναι ότι, η Μαρτίνα Ξανθοπούλου μετά από 4 χρόνια αγωνιζόμενη ως libero του ασπρόμαυρου συλλόγου της Θεσσαλονίκης όπου συνέχισε την καριέρα της, κατέκτησε έναν κορυφαίο τίτλο του ελληνικού βόλει και έπεται προφανώς συνέχεια. Από αυτή τη διαδρομή τέτοιων αθλητριών, κερδισμένο είναι το ελληνικό βόλει!

Συγχαρητήρια Μαρτίνα, συγχαρητήρια στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ με τις ευχές του συλλόγου μας για πάντα τέτοιες και μεγαλύτερες επιτυχίες!

 

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.