Μεγα Χορηγοι

TRUCKS ΜΑΡΑΓΚΟΣ SERVICE ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΒΙΚΟΣ COLA
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ MULTICAR
AUTO CONTROL ΚΤΕΟ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
×

Σφάλμα

[OSYouTube] Alledia framework not found

ΗΜΕΡΑ (ΓΙΟΡΤΗ) ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ 9/5/2021

09. 05. 21

Πάντα δίπλα στην οικογένειά της, στις χαρές, τις λύπες και τις δυσκολίες… Και το όνομα αυτής, μητέρα. Η Γιορτή της Μητέρας είναι πάντα τη δεύτερη Κυριακή του Μαϊου, φέτος λοιπόν, είναι σήμερα Κυριακή, 9 Μαΐου 2021.

Ένας καλός λόγος για εκδηλώσεις ειλικρίνειας για την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουμε προς το πρόσωπο που μας έφερε στη ζωή, αλλά και για τις ίδιες τις μητέρες, μία ημέρα ευκαιρία για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους προς τις άλλες μητέρες.

Η κυρία Κατσαρέ Ζαχαρούλα είναι πρώτα η μητέρα της Δήμητρας, αθλήτριας του Μυγδονιακού και μετά Ιατρός Καρδιολόγος, εργαζόμενη και όλα τα άλλα. Θα μοιραστούμε την ανάρτησή της με αφορμή την σημερινή ημέρα, καθώς εκφράζει μεγάλο μέρος των πληττόμενων μαμάδων από τις ισχύουσες συνθήκες και κατ' επέκταση όλες τις αγαπημένες μας μητέρες!

"Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε κάποια στιγμή στη διάρκεια της καραντίνας η Δημητρούλα μου , κάποιο από τα "καταπληκτικά" εκείνα πρωινά που την έπαιρνα μαζί μου στο ιατρείο (παρότι παρακινδυνευμένο δεν είχα άλλη επιλογή καθότι και ο μπαμπάς γιατρός). Εκείνη διάβαζε στο διπλανό γραφείο και έπρεπε να τελειώσω μέχρι τις 1:00 για να γυρίσουμε στο σπίτι για τηλεκπαίδευση. Πολλές φορές αυτό δεν ήταν εφικτό και την πρώτη ώρα την παρακολούθουσε απύ το κινητό μου κάπου στον περιφερειακό!!! Δοκιμάστηκαν τα νεύρα των μαμάδων όλη αυτή τη χρονιά,πολλές φορές ίσως νιώσαμε ότι δεν είμαστε καλές μανούλες. Αλλά μαμάδες είμαστε όχι ο Τιραμόλα. Θα ήθελα όμως να αφιερώσω αυτήν την μέρα φέτος σε όλες τις μαμάδες υγειονομικούς, γιατρούς,νοσηλεύτριες,εργαζόμενες στην καθαριότητα γιατί πέρασαν λίγο πιο δύσκολα από όλες τις άλλες μαμάδες , γιατί η δουλειά τους ήταν το πρώτο μέλημα τους ,γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν άδεια ειδικού σκοπού, γιατί δεν μπορούσαν να εργαστούν με τηλεργασία , γιατί ερχόταν καθημερινά σε επαφή με κρούσματα και έπρεπε να γυρίσουν σπίτι να κοιμήσουν το παιδί τους,να το διαβάσουν....και τελικά να τα αγκαλιάσουν (αν και ο κίνδυνος ήταν μεγάλος) ΥΓ Σε Ευχαριστώ Δήμητρα μου,που με ανέχτηκες αυτή την χρονιά. #happymothersday #mother #mammy #μαμα "

Ευχή μας είναι όλες οι μητέρες να έχουν πάντα τη δύναμη και το κουράγιο να φροντίζουν τα παιδιά τους και τελικά εμάς τους ίδιους! Άλλωστε η δύναμη και των αθλητικών συλλόγων είναι οι μαμάδες των αθλητών και αθλητριών!

Χρόνια σας Πολλά!

 Volleyball MOM

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.