Μεγα Χορηγοι

TAKIS SHOES
ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΒΙΚΟΣ

ΕΧΑΣΕ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΡΙΑΔΙΟΥ

18. 12. 16
από: Χαράλαμπος Χρυσάφης

Χθες Κυριακή 18/12/2016 για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Μυγδονίας την ομάδα του Ατρόμητου Τριαδίου. Νικήτρια η ομάδα του Τριαδίου με σκορ 2—3 (18-25)(25-19)(18-25)(29-27)(11-15).

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού μακριά από προηγούμενες καλές εμφανίσεις τους έδειχναν ότι όχι μόνο δεν μπορούσαν αλλά και δεν ήθελαν να κερδίσουν. Χωρίς πάθος, χωρίς καθαρό μυαλό, είχαν επιθετικά μεγάλο πρόβλημα, δυσκολεύονταν να τελειώσουν τις φάσεις, πουλούσαν την μπάλα και τα κορίτσια του Τριαδίου με απίστευτα συνεχόμενα μπλοκ-αουτ τελείωναν τις φάσεις. Σίγουρα όμως ήταν επηρεασμένες από την απουσία της Πρόνινα, που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, και τους έλειπε το βαρύ πυροβολικό που τέλειωνε όλες τις χαμένες μπαλιές.

Βεβαίως όπως εξελίχθησαν τα σετ μπορεί να θεωρηθεί και επιτυχία για τον Μυγδονιακό που πήρε και ένα πόντο αφού το Τριάδι έχασε το τέταρτο σετ ενώ προηγείτο με 23-17.

Παρά το άσχημο αποτέλεσμα ο Μυγδονιακός διατηρείται στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με την λήξη του πρώτου γύρου. Ας μη ξεχνάμε ότι η ομάδα φέτος ανέβηκε στην Β΄ εθνική. Γι’ αυτό θα πρέπει διοίκηση, προπονήτρια, αθλήτριες και φίλαθλοι να είναι ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Βεργή Γωγώ, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκυ, Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Λάκη Ειρήνη, Πατέλη Λίτσα, Φούρα Ξανθή, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Εφραιμίδου Εβελίνα(L).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : (Ταϊδατζής Δ.) Ηλιάδου Η. (C), Ιωσηφίδου Π.-Δ., Μπουσνάκη Μ., Λαϊνάκη Ν.-Μ., Ζιούτα Ε., Πάτικα Χ., Σελαλμαζίδου Α. (L), Αθανασιάδου Χ. (L), Πάτικα Ε., Χριστολιάκου Μ., Αναγνωστοπούλου Α., Στεργιάκη Χ., Σελαλμαζίδου Ε.

Pin It
2019Mygd2low.jpg

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ημιτελικοί του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ. Λάρισα, 27/6/2019 - Τσιάνη Χρυσή, Αλμέτα Ιωάννα, Τουμπέλη Σοφία, Σωτηρίου Σοφία, Χατζηαντωνίου Βασιλική, Βεζύρη Ιωάννα, Γκουντή Παναγιώτα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Μπιτάρη Πασχαλία, Φυλακτού Βασιλική, Γιάμπαστου-Πουλέκα Αικατερίνη, Μαράνα Γεωργία.